Handverzorging

Manicure  (Nagel- en handverzorging)

 

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel, geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Regelmatig een manicurebehandeling is geen overbodige luxe, uw handen zien er dan verzorgd uit en voelen zacht aan. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen. Wilt u geen kunstnagels maar wel mooie nagels en verzorgde handen? Manicure is dan een heel goed idee voor u!

U kunt kiezen voor een Zilver-manicure (nagelverzorging) of Gold -manicure (hand- en nagel verzorging).

 

Paraffinepakking

 

Dit is een perfecte behandeling tegen droge en pijnlijke handen.

Indien u niet bekend bent met de paraffinepakking, dan is het hoog tijd om deze behandeling eens te proberen. Zeg maar dag tegen droge en ruwe handen, want vanaf nu wilt u niets anders meer!

 

De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van uw huid en de warmte die vrijkomt werkt therapeutisch tegen eventuele pijntjes en klachten. Of u nu last heeft van droge, ruwe, schrale handen of winterhanden met zelfs de neiging tot kloven, artritis of gewoon heerlijk zachte handen wilt, een paraffinepakking geeft direct resultaat. Het is een verzorgende en ontspannende behangdeling. Handen en nagelriemen zijn na de behandeling  gehydrateerd en gevoed, ze voelen zijdezacht aan.

 

Zilver Manicure


Bij een Zilver-manicure behandeling worden uw nagels verzorgd door middel van het terugduwen van de nagelriem en het verwijderen van de dode huidcellen die op de natuurlijke nagel zitten. De nagels worden in de juiste lengte en vorm gevijld en gepolijst. We sluiten de behandeling af met een heerlijk ontspanningsmassage van uw handen en onderarmen.. 

 

Gold Manicure


Bij een Gold-manicure behandeling worden uw nagels verzorgd door middel van het terugduwen van de nagelriem en het verwijderen van de dode huidcellen die op de natuurlijke nagel zitten. De nagels worden in de juiste lengte en vorm gevijld en gepolijst. Daarna krijgt u een heerlijke scrub en een handmasker. We sluiten de behandeling af met een heerlijk ontspanningsmassage van uw handen en onderarmen.