Manicure

Manicure  (Nagel- en handverzorging)

 

Uw handen zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel, geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Regelmatig een manicurebehandeling is geen overbodige luxe, uw handen zien er dan verzorgd uit en voelen zacht aan. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen. Wilt u geen kunstnagels maar wel mooie nagels en verzorgde handen? Manicure is dan een heel goed idee voor u!

U kunt kiezen voor een Zilver-manicure (nagelverzorging) of Gold -manicure (hand- en nagel verzorging).

 


 

Zilver Manicure


Bij een Zilver-manicure behandeling worden uw nagels verzorgd door middel van het terugduwen van de nagelriem en het verwijderen van de dode huidcellen die op de natuurlijke nagel zitten. De nagels worden in de juiste lengte en vorm gevijld en gepolijst. We sluiten de behandeling af met een heerlijk ontspanningsmassage van uw handen en onderarmen.. 

 

Gold Manicure


Bij een Gold-manicure behandeling worden uw nagels verzorgd door middel van het terugduwen van de nagelriem en het verwijderen van de dode huidcellen die op de natuurlijke nagel zitten. De nagels worden in de juiste lengte en vorm gevijld en gepolijst. Daarna krijgt u een heerlijke scrub en een handmasker. We sluiten de behandeling af met een heerlijk ontspanningsmassage van uw handen en onderarmen.